Over Schildersbedrijf Ton Verschoor

Ton Verschoor startte de onderneming in 1998. Het is een echt familiebedrijf. Zoon Menno heeft het stokje inmiddels overgenomen. Hoewel Moerkapelle van meet af aan de uitvalsbasis is, zijn onze schilders breder inzetbaar. Vooral in de omliggende gemeenten en de steden Gouda, Rotterdam en Den Haag.

Onze vakmannen, allen een VCA-diploma op zak, zijn gespecialiseerd in onderhoudswerk. Ook voeren zij met grote regelmaat het schilderwerk uit bij nieuwbouwprojecten. Daarnaast wordt er gewerkt met ervaren behangers, glaszetters, stukadoors en kleurenadviseurs. Zij hebben alle moderne en ambachtelijke technieken in de vingers.

Schildersbedrijf Ton Verschoor is een Erkend Leerbedrijf en aangesloten bij de vakorganisatie Betere Schilders. Dit laatste houdt in dat u een aantal jaar garantie krijgt op het door ons geleverde schilderwerk. Zie het als een extra service. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Wij helpen u graag!

schuren-vensterbank.png

Winterschilder

Wilt u een winterschilder inschakelen? De winterschilder van Schildersbedrijf Ton Verschoor komt in de periode van 1 november tot 1 april tegen een gereduceert tarief.

Lees meer
Portret-Menno.png

Menno Verschoor

Een schilder pur sang. Typisch een gevalletje jong geleerd oud gedaan. Houdt vast aan het ambachtelijke, maar speurt tegelijkertijd naar de nieuwste technieken en verven. Menno is alleen tevreden als de klant dat ook is.

Contact.png

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan en ontvang binnen enkele dagen een reactie.

Offerte aanvragen

Certificeringen

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

Herenweg 2
2751 DA  Moerkapelle

Mobiel Menno  06 - 51 98 31 20
E-mail info@tonverschoor.nl

Scroll naar boven