Over Schildersbedrijf Ton Verschoor

Ton Verschoor startte de onderneming in 1998. Het is een echt familiebedrijf. Zoon Menno heeft het stokje inmiddels overgenomen. Hoewel Moerkapelle van meet af aan de uitvalsbasis is, zijn onze schilders breder inzetbaar. Vooral in de omliggende gemeenten en de steden Gouda, Rotterdam en Den Haag.

Onze vakmannen, allen een VCA-diploma op zak, zijn gespecialiseerd in onderhoudswerk. Ook voeren zij met grote regelmaat het schilderwerk uit bij nieuwbouwprojecten. Daarnaast wordt er gewerkt met ervaren behangers, glaszetters, stukadoors en kleurenadviseurs. Zij hebben alle moderne en ambachtelijke technieken in de vingers.

Schildersbedrijf Ton Verschoor is een Erkend Leerbedrijf en aangesloten bij de vakorganisatie Betere Schilders. Dit laatste houdt in dat u een aantal jaar garantie krijgt op het door ons geleverde schilderwerk. Zie het als een extra service. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Vakmannen aan het woord

Portret-Ton.png

Ton Verschoor

De oude rot in het vak, met kwasten vol ervaring. Begon zijn schildersbedrijf in 1998. Zoon Menno heeft het stokje inmiddels van hem overgenomen. Maar volledig van de steiger af, daar is Ton nog niet aan toe.

Portret-Menno.png

Menno Verschoor

Een schilder pur sang. Typisch een gevalletje jong geleerd oud gedaan. Houdt vast aan het ambachtelijke, maar speurt tegelijkertijd naar de nieuwste technieken en verven. Menno is alleen tevreden als de klant dat ook is.

Contact.png

Wij helpen u graag!

Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan.

Offerte aanvragen

Certificeringen

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

Pinksterbloemstraat 8
2751 CK  Moerkapelle

Mobiel Menno  06 - 51 98 31 20
E-mail info@tonverschoor.nl

Scroll naar boven