Plafond laten stucen

Kijkt u al lange tijd tegen scheuren, vlekken of andere beschadigingen aan op uw plafond? Dan is het tijd voor een uitgebreide opknapbeurt. Een slecht onderhouden plafond doet afbreuk aan de gehele uitstraling van uw woning. Bovendien: hoe langer u het uitstelt hoe slechter het plafond eruit gaat zien. Schildersbedrijf Ton Verschoor stuct uw plafond zo glad, dat er van alle beschadigingen geen spoor meer is terug te vinden. Uw woning zal weer stralen!

Plafond laten stucen: de mogelijkheden

Wanneer u uw plafond wilt laten stucen door één van onze deskundige medewerkers kunt u uit 4 opties kiezen. Wij zullen van te voren met u bespreken welke stucvorm het beste past bij uw huis.  We zetten voor u de soorten stucwerk op een rijtje:

  • Sierpleister: de stucadoor laat een mooi patroon van granietkorrels achter op uw plafond.
  • Schuurwerk: een plafondafwerking met daarin fijne zandkorrels. Hierdoor krijgt uw plafond een rustieke uitstraling.
  • Spuitwerk: ook wel spackspuitwerk. De stucadoor spuit een gladde pasta op uw plafond, waarmee eveneens een fijne korrelstructuur ontstaat.
  • Glad stucwerk: de modernste afwerking van het moment. We maken uw plafond mooi glad, waardoor u het gevoel krijgt dat de ruimte een stuk groter is geworden.

Echte vakmensen

Naast het laten stucen van uw plafond of muren, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Wij zijn namelijk ook nog zeer bedreven in schilderwerk en behangwerk. Dergelijke mooie projecten voeren wij voornamelijk uit in de omliggende gemeenten van Moerkapelle en de steden Gouda, Rotterdam en Den Haag.

Contact

Wilt u uw plafond laten stucen of bent u benieuwd naar onze andere werkzaamheden? Neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en vertellen u alles over ons mooie vak.

Contact

Certificeringen

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

Herenweg 2
2751 DA  Moerkapelle

Mobiel Menno  06 - 51 98 31 20
E-mail info@tonverschoor.nl

Scroll naar boven