Vrijstaande woning strak in de verf

Aan de Moerkapelse Zijde staat een prachtige vrijstaande woning. Schildersbedrijf Ton Verschoor verichtte onlangs al het buiten schilderwerk inclusief tuinhuis.

Alles werd door ons aangepakt: buitendeuren, kozijnen, daklijsten en de dakkapel. Wij hebben een dubbele behandeling uitgevoerd (grond- en lakverf) van bestaande kleuren. Alles ziet er weer als nieuw uit! 

Impressie

project-1.jpg

Schilderwerk watervilla

Aan de Reeuwijkse Plassen staan pareltjes van vrijstaande woningen. Omdat zij volledig overgeleverd zijn aan de weergoden moet alles goed in de verf staan. Om juist die reden klopte de eigenaar van een vrijstaande villa..

Bekijk project
project-2.jpg

Onderhoud namens VVE

Schildersbedrijf Ton Verschoor voert het buitenonderhoud uit voor de vve van een appartementencomplex in Moerkapelle. Dat doen onze schilders al meer dan tien jaar. De acht woningen kennen veel houtwerk. Dit moet in..

Bekijk project
project-3.jpg

Binnenwerk vrijstaande woning

Het moet superstrak, luidde de opdracht van een huizenbezitter. De vrijstaande woning in Moerkapelle was eerder volledig gestript. Onze schilders verrichtten al het binnenwerk. Van kleuradvies tot uitvoering..

Bekijk project

Certificeringen

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

Herenweg 2
2751 DA  Moerkapelle

Mobiel Menno  06 - 51 98 31 20
E-mail info@tonverschoor.nl

Scroll naar boven